Category Archives: Ex BF – Ex GF

Ogie

Oklah nama aku Razak dan aku lebih senang dengan panggilan Ajak. Aku nak cerita satu pengalaman sex aku dengan ex-awek aku dulu. Nama dia Ogie. Aku berkenalan dengan sewaktu aku megikuti program matrikulasi di seremban. Perkenalan aku dengannya adalah tidak di sengajakan. Kebetulan asrama ku bersebelahan dengan asrama perempuan. Jadi Boleh kata tiap-tiap hari lah aku nampak setiap awek yang keluar masuk hostel tu.

Pada satu hari, tengah aku menjemur baju kat ampaian aku ternampak laa, ader laa satu awek tu. Boleh laa tahan. Nak kata cun tu tak laa sangat tapi body dia memang buat aku menelan air liur. Jadi aku pun aper lagi try laa tackle awek tu. Entah macam mana dia bagi respon pulak kat aku. Aper lagi aku pun ajak laa dia keluar gi seremban. Dia pun setuju. So petang tu aku keluar laa ngan dak Ogie tu. Aku ajak dia gi center point seremban. Memang jarang aku terminal 1 pasal orang ramai kat situ. Center point tu orang kurang sikit baru romantik. Aku ajak dia makan kat food court yang ader kat situ. Masa tu laaaku berkenalan ngan dia lebih rapat lagi. Masa tengah makan tu aku ternampak laa bra dia yang berwarna pink, aper lagi awang aku terus tegang laa. Tapi tetek awek aku ni kecik ajer, tapi ok laa janji ader.

Entah macam mana dia perasan pulak. Aku terus pandang tempat lain. So lepas tu dia tanya, “Oooo mengintai yaa… gatal betul.” Aku selamba laa jawab, “Ala normal la tu.” Lepastu aku tanya beraper sais bra dia. 32A boleh laa janji ader. So sejak hari itu aku tak malu nak tanya aper sajer mengenai perempuan kat dia. Pada malam last sebelum aku menamatkan pengajian kat kolej ni aku dan beberaper member aku masuk laa asrama perempuan yang kat sebelah asrama aku tu.

 

Memang dah lama pun kita orang nak masuk asrama tu cuma tak berkesempatan. Aku masuk dalam pukul 2 pagi laa. Tapi boring laa, dia orang semua tidur sopan. Pakai trak bottom lagi. Kalau pakai kain tu boleh jugak aku selak kain dia. Aku naik 3rd floor, aku nak tengok awek aku. Sampai ajer aku kat pintu bilik awek aku ni, pintu terbuka . Aku dah nak cabut dah, rupanya awek aku yang bukak. Terkejut awek aku nampak aku depan pintu bilik dia. Nasib baik aku sempat tutup mulut dia, kalau tak memang satu asrama laa bangun dengar dia menjerit.

Dia tanya buat aper datang sini. Aku cakap laa aku nak jumpa dia pasal aku masuk Universiti nanti baru jumpa lagi. Untuk pengatahuan korang kat 3rd floor tu cuma 2 bilik ajer yang ader orang, bilik lain kosong. Bilik awek aku ngan bilik depan dia. Aku tengok bilik depan dia dah gelap. Aku tanya room mate mana. Ogie jawab dah tidur. Aku ajak Ogie masuk bilik sebelah. Mula-mula dia tak nak, dia tanya nak buat aper? Aku jawab laa takut ader orang nampak nanti kena tangkap. So Ogie pun setuju. Kat dalam bilik tu laa aku baru perasan rupanya Ogie tak pakai bra. Aku dah mula stim tengok dia.

 

Aku ajak dia duduk kat katil dalam bilik tu. Aku tanya “Ogie sayang saya tak?” Ogie jawab “mestilaa sayang.” Aku beranikan diri “boleh saya cium Ogie?” Dia diam ajer. Aku tanya lagi “Ogie sayang Ajak kan?” Dia diam jugak. Aku pun beranikan diri, aku kiss mulut mulut dia. Dia still diam lagi. Aku cakap kat dia “ala jangan laa macam ni sayang.” Lepastu aku kiss dia lagi, baru laa dia buka mulut dia sikit. Aku pun masukkan lidah aku dalam mulut dia. Aku dapat rasakan badan Ogie menggigil, aku pun menggigil jugak. Sama-sama tak pernah buat macam ni.

Lama jugak aku kiss dia. Lepas tu tangan aku makin berani pegang tetek dia. Dia agak terkejut gak. Tapi dia tak menghalang. Aku meramas-ramas tetek dia yang kecik tu. Lepas tu aku dapat rasakan puting dia dah menegang. Kemudian aku terus mencium lehernya. Dia seperti kegelian apabika lidah ku terkena lehernya. Aku pun baring kan dia atas katil. Mula-mula aku bukak cermin mata dia dulu. Lepas tu aku sambung kiss dia dan tangan aku pun masuk kedalam baju dia meramas tetek dia. Aku tengok Ogie semakin ghairah dan badan dia mula berpeluh. Aku bukakan t-shirt yang dia pakai. Aku cium tetek dia dan nyonyot putting kanan dia sambil tangan aku menggentel putting kiri dia.

Nafasnya semakin panjang. Kemudian aku mejilat putting kirinya pula. Awang aku yang dah mengeras ni rasa bagai nak pecah. Kemudian aku bukakan pula track bottom dia. Ogie diam sahaja seperti telah nyerahkan segala-galanya kepada aku. Aku nampak seluar dalamnya telah basah. Aku perlahan buka pantiesnya yang bewarna pink itu dan terserlah lah kemaluannya yang berbulu jarang dan halus. Aper lagi aku terus kangkangkan kaki Ogie dan terus mencium kemaluannya (Saper yang dah pernah cium cipap tahu laa macam mana bau dia). Sewaktu lidah ku terkena kemaluannya, pehanya menyepit kapala ku dicelah pehanya (kegelian agaknya). Aku teruskan mencium dan menyonyot kemaluannya sambil dia merenggek kesedapan. Lama jugak aku jilat kemaluannya lebih kurang 15 minit.

Selepas itu aku buka track bottom aku pula. Aku memang tak pernah pakai underwere waktu malam. Aku geselkan ‘awang’ ku pada kemaluannya. Terutama pada biji mutiaranya. Selepas itu aku halakan betul-betul kearah lubang kemaluannya. Kemudianaku tekan. Sempit kemaluannya. Aku tekan lagi tapi masih juga gagal menembusinya. Hanya kepala ‘awang’ aku sahaja yang terbenam. Dan kali ini aku tekan dengan kuat dan berjaya menembusi nya.Ogie menjerit kesakitan sambil ciba menolak pinggangku, namun aku permenahan dan menbiarkan ‘awang’ ku terbenam di dalam kemaluannya.

 

Kemudian perlahan-lahan aku memulakan kayuhan. Dan Ogie mula merengggek kembali. Semakin laju aku mengayuh, semakin kuat lah renggekan ogie. Ku terus mengayuh, sehingga badan ku dan badan Ogie berpeluh-peluh. Memang kenikmatan nya tak dapat digambarkan.Semakin laju semakin nikmat. Oleh kerana kenikmatan yang teramat sangat hingga aku terpancut di dalam kemaluan Ogie. Lepas itu aku terus rebah di atas badan Ogie dan aku mecium mulutnya sekali lagi. Ku peluk erat tubuh Ogie kerana aku betul-betul cinta padanya. Aku tidak pernah merasakan sebegini
bahagia sepanjang hidupku.

Setelah penatku hilang aku pakai semula track bottom ku dan Ogie memakai pakaiannya semula. Kami keluar dari bilik tu sambil pmpinan tangan hingga sampai ke depan biliknya. Sebelum Ogie masuk biliknya aku kiss lagi mulutnya dan mengucapkan selamat malam kepadanya. Aku balik kebilik ku dengan gembira kerana aku telah dapat aper yang aku idam-idamkan selama ini.

Itulah pengalaman pertama aku melakukan hubungan seks. Selepas itu aku dan Ogie ader sekali lagi melakukan hubungan yang merupakan kali terakhir aku menjamah tubuhnya, kerana selepas itu Ogie telah meminta memutuskan hubungan dengan ku kerana dia telah jatuh cinta dengan lelaki lain. Walaupun aku masih menyintainya tapi aku terpaksa melepaskan nya dengan tabah. Sekarang sudah Hampir 2 tahun aku tidak melakukan hubungan seks. Sehingga sekarang aku masih gagal mencari penganti Ogie.

 

Advertisements

Ex Boyfriend

Ni cerita antara aku ngan x boyfriend aku…nama dia aku panggil tengku(nama dia panjang tau,sepanjang kote dia).begini,dulu,aku yang ngorat dia dulu masa kami dok training kursus pramugari-pramugara kat maa….. masa tu,kami masih bebudak lagi….masing-masing masih dara…

So,dipendekkan cerita,aku ngan dia pun bercinta masa kelas” safety…..:”camni,masa tu aku punya adminstator tengah sibuk bagi arahan…aku pulak dok sibuk mengelamun pasal dok “blowjob”dia….. tiba-tiba,adminstator aku tu menghentikan lamunan aku yang dok ralit blow si tengku.potong stim betullah aku rasa masa tu aku nak cekik-cekik batang kote adminstator aku tu…..apalagi,aku kena ulang balik apa yang dia cakap….aku tak boleh ulang,so dengan muka machonya si tengku tadi mengulangi ayat si fucker adminstator aku.nasib baik dia ada…..and kami pun mula bertegur sapa antara satu sama lain. sejak hari tu,kemana-mana kami berdua saja.

Hinggalah pada satu hari,tengku ingin menghantar aku pulang.aku tidak keberatan memandangkan kami sudah lama bersama.hajat di hati nak ringan-ringan saja,maklumlah selama ni kami sering ringan-ringan di dv8 ataupun di hard rock. maka,dengan senyuman lebar selebar pussy aku,tengku mengahantar aku sampai depan rumah. aku menyuruh tengku masuk sebab abang dan mama aku tiada dirumah. aku menyuruh tengku duduk sementara aku pergi menyediakan minuman untuk menghilangkan dahaga tengku pada diri aku.heheh…..ada can bagus!…… aku dapat rasakan yang pussy aku dah bergerak- gerak tanda mahu ringan-ringan.aku mengagak tentu tengku pun sama.batang kote dia tentu sudah mengeras.

Aku segera membawa air tadi ke depan agar kami cepat-cepat meringankan diri masing- masing.sepantas kilat tengku menyambar tanganku lalu mencium dan membelai tanganku dengan penuh ghairah.”dear,u punya tangan lembut”aku hanya tersenyum sambil memandangnya.dalam hati, aku merasa bangga.kemudian,dia membelai erat rambut ku.aku terasa pussyku semakin melimpah.aku dah tak tahan.aku segera mencari bibir nya dan mencium rakus…aku memang sukakan seks ganas…tak cukup dengan itu,aku menyentap kasar kemejanya. aku mencium dan menjilat seluruh badan tengku. dia kelihatan kegelian dan matanya hampir layu. kemudian,aku membuka pulak seluarnya dan memang jelas kelihatan kotenya yang tegang itu. aku segera membuka spender tengku dan segera “blowjob”tengku jr.kepalanya amat besar macam kulat dan batangnya memang panjang giler!aku rasa maunya 8 inci….comm’on dear!blow me…..i hungered for your fucking tuch!aku terus memblow kote dia..

Tengku menolak aku ke sofa dan giliran dia pula membuka baju dan menjilat seluruh tubuhku.dengan ukuran 40 d,aku mampu menumpaskan nafsu mana-mana lelaki sekalipun.breast aku memang besar dan putih …tengku yang amat geram dengan breast aku tidak mudah melepaskan peluang.dia memang arif dalam bab menghisap dan mengigit aku punya breast sampai naik merah.dia menarik panties aku dengan gigimya.aku merasa pussyku semakin berair macam tanah becak.dia mula mengacukan kotenya ke pussyku.”r u ready,dear?'”yes,i am…aku menjawap..tengku memainkan kotenya ky pussyky. sikit-sikit dia mula membenamkan kotenya ke dalam pussy tembamku.”aduh,sakitnya dear”aku mengaduh sakit.”sabar sayang,tak lama lagi sedaplah..”tengku memberi jaminan.setelah lama menahan sakit,aku mengaduh kesedapan.”sedap dear..ahhhhhh………. fuck me,fuck me harder,”,aku menjerit.

Tengku mula menghentak kotenya ke dalam pussy aku.rasa sakit dan sedap mula bercampur baur.aku merasa aku akan klimaks.aku menyentap pinggang tengku dengan kakiku dan aku mula mengemut.”dear.i’m cumming”aku separuh menjerit..but i”m not yet..balas si tengku..tengku macam tidak hiraukan jeritan ku.. dia terus mendayung..kotenya…oooyessssssss…. aku seperti terasa air mani tengku terpancut ke dalam pussyku….mmmm…..sedapnya..apabila dia terasa yg air mani dia tidak keluar lagi..dia terus menarik keluar kotenya dari pantat ku itu..oh…dear u r so good… tengku terus mencium mulutku..kami berdua terus tertidur kerana keletihan yg teramat sangat…

 

Sayang Sha

Kisah nie bermula pada waktu aku tingkatan 3, lepas aku abis pmr. Aku kenal seorang girl nie…kawan kepada best friend aku. Pada mulanya kami hanya kawan biasa, namun selepas itu kami kian intim. Aku hanya panggil dia Sayang. Mukanya manis, dan cun. Ramai kawan aku minat kat dia, tapi memandangkan aku dah declare awal-awal lagi, so takder member aku yang lain berani kacau. Member aku ramai yang kata awek aku nie berbadan gebu. Tapi aku tak nampak pun. Niat aku bercinta dengan Sayang nie ikhlas. Dari hari-hari aku telefon dia, sehingga kami keluar dating for first time. Waktu tu kami belum berani buat ape-aper lagi. Nak pegang tangan pun aku tak berani…..

Lepas form 4 aku tukar ke K.L, sambung study aku. Jadi terpaksalah aku tinggalkan dia sebentar di utara semenanjung buat seketika sampai aku abis study. Namun lepas jer 3 bulan aku tak jumpa dia, aku pun pergi lah jumpa ngan dia, kat utara semenanjung dimana aku dan family aku tinggal. Rumah dia pun satu daerah ngan aku. So, aku pun call minta nak jumpa coz rindu sangat. Namun dia dah mula renggang dengan aku. Aku pun mencari puncanya.

Akhirnya barulahaku tahu bahawa Sayang aku nie ader menjalinkan perhubungan dengan budak lain. Aku tahu dari mulut Sayang sendiri.aku minta nak jumpa buat kali terakhir. Dan waktu jumpa tu, aku cuma minta dia kesali apa yang dia telah lakukan. Aku bagi jugak no phone aku kepada dia. And then aku pulang ke K.L dengan hati yang membara.

Lepas aku abis SPM aku, tertiba jer dia call aku.dia cakap yang dia dah pindah K.L. so,, aku pun minta nak jumpa dia sekali lagi. Dan kami pun jumpalah kat Sunway Pyramid. Waktu jumpa tu, kami hanya sembang pasal diri sendiri jer. Dia dah putuskan hubungan dengan balak yang rampas aku dari dia. Dan dia rasa sangat menyesal coz putus ngan aku. Dia cakap yang balak tu hanya nak ambil kesempatan atas dia. So dia cakap aku lelaki idaman dia. Dan di terus terang dengan aku nak sambung balik ngan aku. Aku pun terima. Nak celebrate punya fasal, aku ajak tengak wayang. Cerita Practical Magic. Memandangkan show tu pukul 10.30 pagi, tak ramai la yang menontonnyer. Pada mulanya aku tak merasakan apa-apa, tapi selepas dia kiss tangan aku, dia belaikan jari aku kepada buah dadanya. Lepas tu dia masukkan jari aku ke dalam bajunya. Aku nak taknak terpaksa ikut kehendak Sayang.

Dah puas belaikan jari aku kat buah dadanya, dengan perlahan lahan dia bawa turun jari aku ke pusat dan terus ke dalam seluar jeans yang dia pakai. Dia sendiri yang tolong bukakan zip seluar jeans dia. Secara perlahan lahan aku terasa bulu, kemudian menuruni kemaluannya. Sayang sendiri yang pandukan jari aku ke dalam lubang kemaluannya. Aku melihat Sayang sudah tak tentu arah. Dia merasa gelisah yang amat sangat bila aku mula memainkan jari aku dalam lubang kemaluannya. Aku mula hilang kosentrasi dengan wayang yang aku nak tengok. At last, aku yang bermain ‘wayang’ dengan Sayang aku ni. Sayang aku climaks sekali dalam panggung wayang.

Habis tengok wayang, aku ajak Sayang pergi ke tangga di carpark. Kat situ bermulalah aku bertanyakan dimana dia belajar semua ni. Sayang aku cakap yang dia diajar oleh balak dia dulu. Dan dia kini meminta pada aku. Sayang aku kata, ‘Sayang nak dari Wan sendiri’. Aku menjadi serba salah. Dalam aku tengan fikir nak bagi jawapan aku, dia kiss aku di bibir aku. Aku tak dapat berfikir apa-apa lagi. Terus aku menikmati ciuman mesra dari Sayang. Ntah tetiba lak, ada orang lalu kat tangga tu. Terus aku ajak Sayang keluar.

Memandangkan aku dengan Sayang nie anak orang berada, Sayang mengajak aku spend masa bersamanya sehari semalam. Lalu aku pun bertanyakan ke mana? Terus Sayang bawa aku ke Hotel Sunway, hotel yang betul-betul bersebelahan dengan Sunway Pyramid. Sayang uruskan bilik, dan kami terus menuju ke bilik yang berada di tingkat sembilan.

Sampai dalam bilik aku dengan Sayang terus bercium. Aku dah tak ingat apa-apa lagi. Dari ciuman di mulut, berpindah ke pipi, telinga, leher dan dada. Perlahan-lahan Sayang bukakan baju aku sambil aku pula membukakan baju dia. Maka aku pun tergamam melihat susuk tubuh Sayang yang benar-benar mengancam. Memang benar kata member aku dahulu yang Sayang aku ni mempunyai tubuh yang gebu. Kemudian Sayang membuka bra,seluar jeannya dan seluar dalamnya.

Aku rasakan bagai melihat bidadari di hadapanku kerana sebelun ini aku belun pernah melihat seorang gadis yang tidak mempunyai seurat benang dibadannya secara live. Sayang kemudiannya berbaring di atas kati dan menyuruh aku untuk membuka seluarku. Aku menuruti kehendaknya. Kemudian dia kembali bangun dan memelukku lalu kami terus bercium. Aku merasakan nikmat yang amat sangat walaupun kami hanya baru bercium dan hanya memeluk anrtara satu sama lain tanpa pakaian. Perlahan-lahan Sayang membawa badanku rebah keatasnya di katil.

Apabila syaitan dah berganding bahu dengan nafsu, aku lupa segala-galanya. Terus aku memainkan peranan dengan mencium seluruh badannya. Bermula dari mulut, leher buah dada, pusat dan ke kemaluannya. Pada mulanya aku rasa geli untuk mencium kemaluannya, namun apabila aku melihat reaksi Sayang yang semakin memuncak, maka aku teruskan juga. Rupanya kemaluan Sayang aku nie sedap jugak. Aku ingat dengan cerita lucah yang pernah aku tonton. Dan aku terus menjilat kemaluan Sayangku sampai keluar banyak air mazinya.

Semasa aku mencium kemaluan Sayang, dia menggeliat kegelian. Aku pula ingin merasa bagaimana kaedah jilat menjilat ni. Lalu aku sambil mencium kamaluannya, aku menghulurkan lidah aku ke dalam lubang faraj Sayang. Sambil itu aku melihat Sayang mengeluh kesah yang tak menentu. Dan apabila aku meneruskan lagi menjilat pintu faraj Sayang, Sayang mengepit kepalaku kengan kedua belah pehanya yang gebu. ‘Wan…Sayang nak lagi..emnm..hemnn…eahh…..’ rayu Sayang kepadaku. Aku dapat merasakan betapa banyak air mazi Sayang yang keluar.

Aku memberanikan diri untuk mencuba merasa air Sayang….Sedap jugak rasanya dan berbau keghairahan. Aku hilang kawalan. Aku naik ke atas badan Sayang. Sayang tersenyum bagaikan tahu maksudku. Aku mencium Sayang dengan penuh kenikmatan. Sambil aku mencuba untuk memasukkan kemaluanku kedalam lubang faraj Sayang. Aku cuma dapat merasa melalui kepala kemaluanku terdapat cecair yang hangat.

Namun aku gagal untuk memasukkan kemaluanku ke dalam faraj sayang. Akhirnya sayang memandukan kemaluanku kepada pintu farajnya dan….ahhh….. aku merasakan nikmat yang amat sangat. Sedapnya tak terkata. Padanlah ramai yang mengatakan inilah nikmat dunia. Memang nikmat sebenar-benar nikmat. Aku memulakan pergerakan keluar masuk dengan perlahan. Pada mulanya hanya kepala sahaja yang terbenam. Kemucian aku memasukkan secara perlahan untuk masuk sedalam yang boleh. Kepala kemaluan aku akhirnya sampai ke dasar faraj Sayang. Lencuran demi luncuran aku lakukan dan aku melihat Sayang semakin kesah mengeluh kesedapan. Dan Sayang berhenti mengeluh dengan satu kemutan yang agak kuat.

Aku pun berhenti seketika. Sayang tersenyum puas melihat aku. Katanya inilah frist experience dia buat yang benar punya. Aku membalas senyuman Sayang dan menyambung kembali tugasku yang belun selesai. Kemaluanku yang masih keras menerjah keluar masuk ke faraj sayang. Sayang kembali tak tentu arah…