Aku Juga Gagah


Semua orang bercerita yang masing-masing gagah. Entah la aku tak tahu betul ke tidak. Cuma aku ni lelaki Melayu biasa je. So ladies you just imagine okay. Tahun lepas di tempat aku bekerja di Kuala Lumpur, ada staff perempuan baru yang jadi receptionist di tempat kerja aku. Nama dia Wati. Di sebabkan aku salah seorang pekerja kat situ, hari-hari le aku dapat tengok dia.

Yang canggihnya dia ni potongan badan dia, wow… yang dalam seluar tu tak duduk diam jadinya. Kat office ni semua lelaki cuba pasang jerat. Aku pun tak terkecuali. Dia ni someone wife dalam lingkungan 26.

Selepas 6 bulan bekerja dia dapat promotion jadi PA aku. Satu hari dia datang bilik aku untuk discussion pasal last minute project submission. That day dia pakai blouse terbuka kat dada. Masa dia tunduk nak explain kat aku, aku nampak sebahagian buah dada dia ..pakai bra half cup yang nipis.

My dick get so stiff and because of my dick size I feel so painfull. Tak tahan masa ni. Rasanya dia tahu aku nampak, dia buat tak kisah aje. Sepanjang perbincangan tu dick aku ni asyik keras aje.

Kami habis jam 8 malam so aku ajak dia dinner dulu sebelum balik. Okay saja.. Masa dinner tu dia cerita la..dia dah kawin anak seorang .. Husband main luar..sebab dia jumpa panties perempuan lain dalam kereta husband. Dah banyak kali dah.

Aku ni lagi la teringin nak rasa. Entah bila ya. Habis dinner bila nak balik dia bagi tahu tertinggal handphone kat office. Tak apalah aku kata..kita singgah ambil on the way back..

Sampai kat office gelap aje. Mana ada orang malam-malam ni. Nak masuk tak boleh..Tapi aku ada password dan kunci . Mau tak mahu terpaksa temankan dia. Dah tu hujan pulak lebat masa tu. Dari parking lot ke office basah habis. Masuk dalam office merayau cari suis tapi tak jumpa jugak sebab gelap. Dalam gelap ni dia meraba-raba ke meja dia.

“I dah jumpa my handphone”, kata Wati.

“Okay..let’s go” balas ku

Bila dia berjalan ke arah aku tiba-tiba dia terlanggar aku dan kami terjatuh atas lantai..secara spontan aku terpeluk dia dilantai dan muka dia tersembam ke muka ku.

“Emmmm..sorry” kata ku..

“That’s okay”..balas Wati

Waktu nak bangun tu aku peluk dia sebab dalam gelap. And my hand was holding her ass.. “opsss, sorry wati”, aku cakap. “I feel nice” wati balas.. Hmmm ..dalam hati kata why not try to kiss her.

So aku cuba cium bibir dia. Lidahku menghisap setiap titisan air liur dari bibir wati. Menerjah kedalam mulut dan menjilat setiap inci lelangit.

Hug..hummm..ahhhhhhhhhhh. Keluhan keluar dari mulut wati. nafsu terlalu tinggi ku kira waktu tu..baju yang basah sebab hujan pun dah jadi kering oleh bahang nafsu
Dari mulut aku hisap telinga wati..ke leher dan ke dadanya.

“Please, do it to me. I want it”, bisik Wati.

Satu persatu aku tanggalkan butang blouse Wati. Breast dia masih dalam bra lace.. Aku unhook bra Wati dan mula menghisap puting nya..aku sedut dan hisap macam bayi kecil aku mula menggigit-gigit manja puting Wati. Setiap bahagian tetek wati aku jilat.

Aku turun kebagian perut. Dan jilat semula ke bahagian tetek Wati. Her breast is so firm about 34.. My dick ni punya la keras. Dalam hati memang nak fuck this Wati tonight. Let her remember me..forever..

Wati dah kuat bunyi suara nya…please..suck it more, more… I want to come ..cominging..gosh…dammm good. wati coming sewaktu aku asyik menyoyot dan meramas buah dadanya.Shall we continue tempat lain sebab aku tak selesa di office ni

She said, “my place..my husband outstation for 1 week”, bisik wati.

Kami cepat-cepat berpakaian dan terus ke rumah wati..dalam kereta kami diam saja. sampai kawasan rumah dia, gosh..her husband must be rich. punyala besar rumah

Masuk saja dalam rumah, wati tutup pintu and we start to kiss each other..wati terus melucutkan setiap pakaiannya, cuma yang tinggal panties G-Stringnya. Aku ni bila tengok G-String lagi la keras menggila..berahi. she take off all my cloth and leave only my underwear. “trill”, kata Wati.

We started to kiss ech other. Wati baring atas sofa di ruang tamu. aku mula mencium dan menjilat setiap bahagian Wati..dari hujung rambut..aku belai dan cium di hujung dahi. hidung wati aku jilat dan cium. terus ke telinga. aku hembus perlahan-lahan

AHHHHHH..EMMMMMMMMM.. I’m wet honey.

Bantal-bantal kecil yang di pegang Wati..di ramas bagai nak hancur rasanya bantal tu. kalau di ramas batang ku entah macamana rasanya..

Aku kembali mecium Wati..puas rasanya berciuman dan melihat reaksi wajahnya. di ofice kan gelap..ini cerah..nampak segalanya. muka wati layu..aku menhisap lidah Wati dan entah berapa banyak air liur wati dalm mulut aku.

Ahhhhhhhhh. kuat bebar suara Wati. semakin kuat semakin bernafsu aku.

Aku kembali ke buah dadanya..indah..subur. dan masih segar putingnya..aneh.jarang di pakai agaknya..seluruh buah dada Wati penuh dengan air liur ku..aku menggigit lembut daging pejal buah dadanya..aku sedut dan entah berapa banyak tanda merah di buah dadanya aku sendiri tak tahu

Aku mula turun keperut dan menjilat bahagian pusatnya..Wati merenget manja dan tak senang duduk jadinya..seterusnyaaku turun ke bahagian pussy wati..basah meleleh G-String panties. banyak mana sangatla dapat menutup kesemuanya..aku jilat dan menyelinap masuk lidah ku di celah panties dan menyentuh bulu-bulu halus Wati.

“Take me, I beg you. I’m so horny. Please..fuck me..” rintih wati.

Aku masih menghisap dan menjilat kemaluan Wati dari luar dan celah panties.terkejang Wati sekejap. dah coming la tu..

Mula menurun ke bahagian paha dan membelai dengan hujung lidah. aku hisap dan terus menjilat. terangkat-angkat kepala wati. lidah aku terus turun ke bahagian betis.

OOOOOO.my God. I never feel like this. You are damm good. aku masih mahu explore setiap bahagian Wati. don’t have to rush. let enjoy it. Turn arround Wati..

Bila Wati berpusing menirap, aku semakin bernafsu. Wati cuba memengang zakar ku..”Be patient honey, you will touch it later. I want to let you have the pleasure first”,jawab ku..

“Please.. I dah tak tahan ni. Let me see you dick” rayu wati.

Aku buat tak kisah ..dan kembali mengusap punggung wati. bulat . pejal..dan paling ghairah panties dicelah punggung Wati. sebab tu aku suka G-string… gigitan kecil dan ramasan pada ass Wati ku lakukan..aku usap dan menjilat punggung Wati

Dah hampir 1 jam oral sex. entah berapa kali wati klimak entah la. mata dah kuyu sangat.

Aku pusing dan wati menolak ku ke lantai..underwearku di rentapnya..dan tersembul dick aku
“oh gosh, really tick and huge”, bisik Wati di telingaku.

Wati mula menghisap..di jilat bahagian kepala zakarku dengan rakus. dia kerjakan kepala zakarku. Lidah nya menyucuk hujung zakar. terangkat aku dan bagai nak terpancut mani ke dalam mulut. sikit demi sedikit kepala Wati turun kebawah hibgga separuh zakar aku dah masuk ke dalam mulutnya..air liur meleleh keluar dari mulut.

Tanpa membuang masa Wati memainkan sebahagian zakarku dengan tangannya. kesan air liur tadi melicinkan pergerakan.zakarku terlalu tegang dan keras tapi aku masih boleh menahan mani dari keluar. itulah kelebihan yang aku ada. Berdenyut-denyut zakarku

Emmm..I boleh rasa dick you semakin menegang.wati terus pula menhisap telur ku..wow. melayang badan ni..

“You want my dick now?”..aku bersuara..

Do it..pump..it. stick it. I’m yours baby..

Wati kembali menelentang. terkangkang.. meleleh air mazi keluar. Wati pegang kepala zakarku dan memainkan di hujung kelentitnya.

Agggggggg..fushhhhh. kuat benar bunyi keluar dari mulut Wati.

Sedang wati memainkan di hujung pussy.tiba..tiba..zuppp..aku terus tekan masukan dick aku. separuh masuk dan Wati menjerit, “OOHHHHHHHH yes. damm good. sedapnya sayang”

Aku mula pump in and out. more honey..more. akhirnya aku tekan kesemuanya masuk ooo..oh..oh..so deep..harder..harder

Aku mula tarik kembali keluar. tinggal hanya hujung akar dan terus tekan kembali..nasib baik rumah wati kosong, kalau tidak mau satu rumah dengar suaranya. bau air pussy wati menaikkan lagi nafsu ku. semakin di tekan semakin banyak air yang keluar. basah bulu wati. dah tu pussy nya masih ketat. aku respect dia ni punya barang.

Wati meluruskan kakinya dan mengepit zakarku. sedap betul. terasa tembamnya pussy dia. kami berciuman semela manakala zakar masih lagi terbenam keluar masukk..sambil bercium tangan ku tak lepas merapa setiap bahagian tubuh Wati dan bermain di breast.

Aku turunkan tangan ku kebawah. sambil menekan keluar masuk tanganku bermain di kelentit wati. aku ambil tangannya dan bermain bersama.

“Dammm you. so good. I’m coming”, jerit wati. Dan aku terus menghentak kuat.

Oohhhhhhhhh…

Aku masih belum sampai. masih kuat berdayung kami berdua..Turn your back babe.

Wati meniarap dan meluruskan badannya..aku mainkan dick aku di celah pehanya dan terus masukan ke pussynya dari belakang..menjerit kuat. more baby more.

Bila aku pump dari belakang nikmatnya makin sedap sebab Wati mengemut dengan lebih kuat lagi. sambil menhentak aku pegang ass wati dan terus menunggangnya dari belakang.

Ummm..ummmmmmmmmm

Bergoyang badan wati. kelihatan buah dadanya juga turut bergoyang. aku mula meramas dari belakang. sambil buluku bergesel di bahagian punggungnya. it nice..honey.I’m cominggggggg. ooooooooooooooo

Wati kembali menelentang,..aku kembali memasukan zakarku dari hadapan.sampai kembang dan terbuka luar faraj wati di kerjakan..aku masukan kembali kedalam faraj .zakarku kembali menegang di dalam pussy Wati.

Wah..you can still go on. Yes baby balasku..

Zakar yang mula menurun kembali menegang di dalam pussy wati. Aku angkat kepala wati dengan tangan dan biarkan di dadaku..separuh badannya terangkat dan aku kembali menerjah faraj wati. aku rasa dah nak klimaks

Aku semakin menekan. suara kami berdua jelas kedengaran. ohh..umm..yeees..yeahhh usssh..

I will shoot inside you baby. yes.. do ..it..nowwwwww.

Aku benamkan dan terus memancutkan semuanya kedalam faraj wati. “Ohhhhhh you are so good honey” kataku. you tooo..

Aku lihat jam dah 4 pagi waktu tu..nasib baik esok hari sabtu tak kerja.. Seharian aku melayari bahtera bersama wati.

Hubungan aku dengan Wati berjalan hampir 6 bulan..kadang-kadang di office pun jadi. dia datang tak pakai panties.. sambil bekerja aku seluk dalam skitnya..kadang-kadang aku fuck dia dengan hanya menyelak skirt yang di pakai waktu lunch kat office. nice to try something different..

Aku teringin nak cuba dengan mature lady. ramai kata mature ni lebih banyak experince. Tapi apapun.. kalau dapat yang masih solid bergetah dan muda..sure aku baham habis punya..Hehehe

Advertisements

About mrselampit

https://arkibdewasa.wordpress.com

Posted on May 10, 2015, in Majikan - PA and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: