Zahida


Kisahnye bermula begini….Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking..namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang bernama Zarida. So jika anda kenal sesiapa yang bernama Zarida….. Besar kemungkinan dialah perempuan yang aku maksudkan dalam nukilan aku ni.Kami berkenalan

semasa aku dan kengkawan dalam minggu orientasi pelajar.. kami selaku senior sempatlah mengorat si zarida ni.. memang ramai yang lawa-lawa budak junior dalam kolej kami ni tapi.. she is the best… pada suatu hari… pensyarah kami nak bawa bebudak freshie ni ke port dickson untuk motivasi.. as a biro ajk, aku pun kena la ikut sekali.. dapat ponteng kuliah.. then.. di sana we meet dan introducing each other… In that time, barulah aku tau yg umur dia cuma muda dua tahun dari aku.. masa tu aku 21 dan dia 19.. fresh lagi ler nie.. hehehehe… kata aku dalam hati..

Then minggu berikutnyer… aku plan nak kluar ngan zarida… dia setuju..maklumlah senior hensem cam aku ni.. ajak jer.. sure berduyun-duyun yang ikut..mula-mula tu..kitorang pergi tengok wayang..masa tu kat panggung cerita the matrix.. aku pun cuba jadi ‘matrix’ gak.. mula-mula aku pegang tangan dia.. alasan aku bagi sebab dalam pawagam tu sejuk.. dia ok je… walaupun terasa dia keberatan.. aku pedulik hapa.. tgh syok2 tengok cerita…. ‘adik’ pula bangun nyanyi lagu negaraku… aku fikir.. tak boleh jadi ni.. naik pulak dah.. aku terus merapatkan diri dan memeluk pinggang zarida..

mula-mula tu dia terperanjat tapi.. dia hanya mendiamkan diri.. aku pun go on laa.. Aku pun mula menggeselkan tangan kat peha dia.. saje je nak tengok akal dia.. dia cuma kata.. “ala.. tak geli pun…” Ciss… ini sudah tak boleh jadi ni.. aku tersenyum sendirian.. oooo nak lebih ye… ok aku pasang plan kedua… aku mula menggelikan lutut dia.. memutarkan jari.. sambil buat muka innocent … dia tak toleh pun kat aku.. seolah membiarkan je…

aku pun teruskan je laa.. jari-jari aku berputar.. makin lama makin ke atas… slow-slow ke atas.. dan sekarang dah dekat pangkal dalam peha… aku pun stop…. nampaknye.. takdee respon.. aku berhenti dulu setakat tu.. tak nak teruskan… biar slow n steady.. hehehehe… aku akan buat plan ke 3 selepas tgk wayang ni..Lepas abis tonton wayang.. kitorang balik ke hostel.. on the way tu.. kitorang berhenti singgah makan kat gerai.. kereta aku park kat lorong yang memang tersedia gelap.. Zarida pun follow aku pergi makan…

masa tu dah dekat pukul 9 malam.. Abis makan pun aku ajak Zarida beredar.. masa dalam kereta, aku saja bukak enjin kereta dulu… tapi belum start lagi.. Zarida bertanya kenapa tak start lagi.. aku dengan tipu daya nya katalah.. “biar enjin panas dulu..” Lepas tu aku bukak topik lain… aku tanya kat Zarida yang dia dah ader bf ker belum.. dia kata dah clash… ooo baru aku tau.. aku pun cuba masuk jarum dan tanya kat dia yang dia pernah cium ker pakwe dia… dia terperanjat ngan soalan aku dan tersenyum. “Takkk..” Jawabnye sambil mencebik.. eleeehhhh aku tau.. mesti pernah punyee…

Kemudian aku kata kat dia yang aku ader beli present kat dia untuk mlm jamuan perkenalan .. tapi Zarida beriya-iya nak present tu mlm tu jugak..aku kata mana boleh… nanti tak surprise… tapi dia tetap merengek2 nak present tu jugak… aku pun kasi la sebungkus baju.. (baju tu agak sexy sikit sebab belahan butang pada dada agak lebar) Aku pun cakap pada Zarida.. ok presents tu u boleh ambik tapi u mesti pakai baju mlm ni gak sebab i nak tengok saiz nye ngam ngan u atau tak.. dia mengangguk dan keluar dari kereta dan pergi ke toilet stesen minyak yang berdekatan untuk menyalin pakaian.. “adik” aku dah keras sikit…

aku pun cepat-cepat buang underwear dan hanya memakai seluar panjang…tapi nampak menggelembung la sluar tu.. biar… biar nanti dia stim la tengok aku..hehehehhe..
Lepas salin.. Zarida masuk semula dalam kereta dengan memakai baju baru yang aku belikan tu.. Fullamakk… cantiknye…. puji aku pada Zarida..terserlah keputihan pangkal dada dia… ternampak sikit colinya yang warna hitam..

walaupun dadaa nya tak besar sangat (32-24-33) tapi cukup menggairahkan bagi aku… “Tak seksi sangat ke camni, Hakim?” tanya zarida… “Ehhh .. ok la tue… sesuai pun dengan u” Jawab i sambil memuji dia.. “I ader satu lagi surprise untuk u” kata aku.. “apa dia??” “ok..ida pejam mata dulu….” dia pun pejam kan mata dia.. kali ni aku tak kisah dah… aku perlahan-lahan hampiri dia.. dan aku pun terus cium bibir dia.. Zarida yang terperanjat dengan kelakuan aku tu pun membuka matanya.. tetapi dia tidak menolak ku.. seolah2 memang dia pun ingin mencium ku..

kami pun terus berfrench kiss.. lama jugak.. Aku pun terus ambik posisi di atas dia.. sekarang ni.. aku dan dia berkongsi seat kereta.. mmemrmmmm… kami bercium… errmmm… tangan aku kemudian memeluknya di belakang badan.. jari-jari aku meraba-raba belakang badannya yang halus… kemudian aku memasukkan jari ku kedalam baju nye dari belakangh.. ersssss….. semakin kuat erangan Ida ni.. jari-jari aku cuba mencari pin colinya untuk aku bukak..

selepas berjaya.. aku mula memainkan jari aku di pusatnye pula… masa ni kami masih lagi berciuman.. ermmmmmmmm errmmmmmm cuma erangan dari ida yang membangkitkan lagi nafsu aku..kini.. aku menaikkan jari aku ke dada..perlahan-lahan aku meramas dadanye…… errrrrrrsassssse errrrmmm……. Zarida mengerang keenakan…

Aku yang dah tak boleh sabar lagi terus memicit dan memulas dada zarida denganpeunh lembut daan pantas… semakin pantas nafas zarida yang aku dapat rasakan.. ermmm.. aku pun terus bukak bra dia.. mmm.. putingnye berwarna coklat cerah… aku terus menghisap putingnya itu.. mmmmmm… putingnye masih kecil .. masih lembut… mmm.. kemudian aku pun terus mencium pusat dia…dan terus ke bawah ke seluar dia.. Zarida terus pegang aku dan tidak membenarkan aku terus ke situ.. katanya.. dia belum bersedia.. aku memujuknye.. dia tetap enggan..

kemudian aku berkata yang aku cuma nak lick… setelah lama memujuk dia pun kasi dengan syarat.. lick sahaja.. aku pun terus buka seluar dia…… Wow… bulu nyer dah di trim… cipapnye tembam pula tu… aku pun terus menjilat di lubang nye… terasa lendir dan basah di sekeliling lubang Ida.. emmm… aku terus menjilat kelentit… ahhhhhssss.. ngerang ida terasa yang lubang nye masih sempit dan daranya masih ada..aku pun terus menerjah lidah ke dalam lagi… aaahhh…… errrrrrssssssss…….

Zarida makin kejang dengan kelakuan kau tu.. aku pun terus mengasak bertalu-talu dengan lidah ku…… terasa air sudah banyak yang kluar….. sedang asyik menjilat tiba-tiba Zarida memegang kepala ku dan menekan ke dalam dengan lebih kuat lagi.. aku tau dia sudah hampir klimakxx.. aku pun dengan laju menerjah lidah ku.. hampair mengenai daranya…. ahhhhhh.. ahhhhhhh.. ermmmmmmmmm.. Zarida mengerang perlahan…. dan akhirnya… dia telah pun klimaks…… aku pun bangun dan segera menciumnye di mulut…

Kemudian aku meminta dia mengolom aku kerana aku belum lagi kluar… Zarida kemudian terus mencapai konekku yang besar berwarna pink tu.. mula-mula dia hanya memainkan konekku ke atas dan ke bawah… aku rasa amat besssttt bila dia menggenggam konekku kerana tangannya punyalah lembut dan putih kemerahan.. ermmm.. aku pula yang jadi tak tahan…

aku pun terus duduk di seat aku balik dan terus buka seluar…. Zarida yang dari tadi hanya menunduk dan melihat konekku tu terus mendekati dan menjilat konekku….. aku yang memang tengah tak boleh tahan tu teruss menekup kepala Zarida dan menekannya agar dia mengolom konekku itu…. dia pun mula memasukkan konekku ke dalam mulutnya dan mengolom….. ERRRRSSS.. ERSSSSS…

aku pula yang tak boleh tahan… aku menyuruh Ida mengolom laju-laju… dia pun menurut… aaaaaahhhh..aaahhh.. enaknyee… ermmm…. sambil tangan aku meramas dadanya… aku pun bersandar… ermmmmmm…Tiga minit kemudian aku dah rasa yang aku tak boleh tahan… aku suruh ida sux laju2.. emm.. yeahh.. it’s comin.. baby… it’s comin….. aahh.. ahh…. aku pun terus memancutkan air mani ku ke dalam mulut Ida…

kelihatan Ida masih lagi meneruskan kolomannye agar aku sampai tahap klimakxx yang terakhir.. aaaaahhhh… aaaaahhhhh.. uuhhhhhhhh akhirnya aku sudah selesai… Ida pun bangun.. aku bertanya apa yang dia rasa air mani ku itu… dia kata.. biasa je.. tawarr… emmm aku pun berikan ciuman yang terakhir dan mengemaskan diri… kemudian kami pun meneruskan perjalanan ke hostel..

Advertisements

About mrselampit

https://arkibdewasa.wordpress.com

Posted on March 29, 2015, in Kwn Laki - Kwn Pmpn and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: