Main Dalam Office


Ari ni, ramai tak datang ofis, sebab ada yang cuti, ada yang keja luar…tinggal beberapa org je…aku igt nk cuti gak..tp, bos aku keje ari tu..ari ni, agak relax ckt, keje xbanyak sgt..so, maen FB je la..ari ni mendung je..so, petang ni mesti hujan…after lunch, bos aku panggil..masuk la bilik dia, then dia suruh pon explain keje aku…aku pon menulis la apa yg patot, smbil menulis tu, aku nampak dia bangun and pegi somewhere.. aku ignore jela..abes menulis, aku pon nak pegi la buat keja yang disuruh..then, dia cakap, keja tu, esok baru buat…sekarang ni, buat keje laen dulu…aku pon duduk balik..tak sempat aku duduk, dia suruh berdiri..

Aku pun berdiri je…dia pusing2 tengok aku…then, dia suruh aku duk kat kerusi dia..aku pon duduk…dia tanya aku, best tak duduk situ?aku cakap angguk je la..then, dia suruh angkat kain baju kurung aku…aku tanya, kenapa…dia senyum je, and dia terus selak sendiri…aku biar je..aku xtaw apa dia nak buat…bila selak tu, dia raba2 pussy aku…sedap, lagi2 bila panties tergesel kt biji…sambil tu, dia pndang aku smbil tersenyum…tgh sedap2 layan, dia pon cakap “dh basah ni..”

Dia pon lurutkan panties aku…and letak kaki aku atas alas tangan, so automatically, aku terkangkang…then, dia usap biji aku pelan2….“tembam, geram saya” kata bos aku lg..dalam posis dia melutut tu, dia pon sembamkan muka dia kat pussy aku…dia “french kiss” dgn pussy aku..then, aku trasa lidah dia bermain-main dekat biji aku…aaahhh…geli dan sedap….di keraskan hujung lidah dia, dan jilat biji aku selaju yg mungkin…bontot aku terangkat sedap…dia tekan biji aku dgn lidah dia…aaaah…aaaah…tbe2,aku rasa panas je..“dah klimaks dh dia..”bisik bos aku..aku hanya tersenyum…

Dia pon berdiri, and tanggalkan sluar dia, terkeluar la batang dia yg keras tu…aku pon isap la batang dia…posisi serupa mcm kt dalam gmbr bwh ni…aku jilat kepala batang dia…pastu aku masuk kan btg dia dlm mulut aku laju2…aku masukkan smpai ke tekak..dan dia pon mengerang…aaarrggghh…smbil isap, aku ramas2 telo dia…aku isap telo dia…tbe2 dia cabut btg dia dr mulut aku…

Dia tolak aku ke meja pelan2…aku pon terbaring atas meja…separuh bogel…dia menjilat pussy sekali lagi..aaaahhh…!sambil dia jilat, dia pon masukkan jari kt dlm lubang pussy aku…dia finger fuck selajunya…aku hanya mampu mengerang..sedap bos…sedap…lagi bos…sekali lagi, kaki aku kejang…klimaks lagi…dia senyum…dan berdiri…dia halakan btgnye ke lubang pussy aku, dan…aaaah…!

terasa senak, dan sedap…dia sorong tarik dengan pantas…tolak kaki aku rapat ke dada…plop!plop!plop!
Bunyi btg kt dlm lubang pussy ku yang banjir…aku makin xtahan…eeempphh!!aaaahhhh!sedapnye bos!!laju lg bos..fuck me harder…!!make me cum!!

aku klimaks…!!bos aku masih mneruskan hayunannye…aaaarrggghhhh!!!laju lg bos…sedaaaaaap!!
dan bos aku pon mengerang…arrrgghhh!!!sedapnye pussy syg…!terus dia cabut btgnye, dan masukkan ke dlm mulut aku…n dia pancut dlm mulut aku….

Advertisements

About mrselampit

https://arkibdewasa.wordpress.com

Posted on March 28, 2015, in Pekerja - Majikan and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: