Tibai Member Sekolah


Kat sek aku ader sorang awek tuuu…. Badan dier pehhhhhhh.. Satu ari tuuu aku dpt la berkenalan ngan dier.. Nama dier S. Die duduk ngan nenek dier. Die baru pindah kat sini. Dier cakap die kena buang sek kat nogeri N. Itu yg dier duduk kat sini samer ngan nenek die.

Nak jadi cerita satu ari tu aku jumpa dier kat belakang sek. Tengah isap rokok. Aku sergah la die… Aku ugut nak bagitau pengetua… Die merayu kat aku.. Aku kata lehh tapi kena ikut cakap aku laaaa… Die kata ok….

Satu ari tu umah aku clear jadik aku suruh la die datang umah aku.. Aku kata datang sorang-sorang sajer… 10 minit selepas itu die datang… Aku ajak la masuk bila aku lihat keadaan luar umah aku clear… Die datang pakai seluar ngan baju fit apa lagi bangun la adik boboi aku..

Memula aku pasang tape blue utk di pertonton bersama…… 10 minit lepas tu aku lihat die semacam jer… Apa lagi lauk depan mata… Aku tak tunggu lama…. Aku terus peluk die.. Aku tengok die rilek jer…. Apa lagi aku suruh la die bogel… Die ikut jer macam kena pukau… Aku terus la gomol dieee…. Aku isap puting die. Aku dengar dia mengeluh…!

Lepas tuy aku turun bawah sikit.. Aku tengak pantat diee puuuuuuh…! Bulu die macam baru trim jer.. Apalagi tanpa membuang masa aku jilat sampai abis air die… Lepas tu aku lag bogel. Aku suruh la die hisap.. puuuuuhhhh die hasap macam cerita blue yang aku pasang tuuuu….

Aku dah tak tahan. Apa lagi, aku suruh la dier baring.. Lepas nie sap lakauu..! Memula aku masuk slow-slow jer. Aku rasa macam tak der halangan jer.. Sah die dah takde dara.. Lepas tu aku pun bantailah laju-laju… Die punye nyerit macam org nak bersalin…!

Lepas tu aku suruh lak die menongeng. Apa lagi, aku bantai laaaa.. Stail nie best sikit. Kira2 10 minit die jerit-jerit yang die nak sampai klimaks….! Apa lagi, aku bantai la laju-laju…. Pas tu aku baring dan suruh die naik kat atas aku…. Kira 5 minit lepas tu aku rasa nak sampai lak..

Aku pusingkan badan aku dah aku arah pistol air ku kat mulut die… Apa lagi, meletup la gunung aku… Aku suruh die jilat sampai abis…

Advertisements

About mrselampit

https://arkibdewasa.wordpress.com

Posted on February 22, 2015, in Kwn Laki - Kwn Pmpn and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: